Charles Aznavour primeşte o stea pe Walk of Fame din Hollywood

În vârstă de 93 de ani, îndrăgitul cântăreţ şi actor Charles Aznavour va avea propria stea pe Walk of Fame din Hollywood.

„Camera de Comerț a Hollywoodului este mândră să anunțe că legendarul artist Charles Aznavour va primi a 2.618-a stea pe Aleea Celebrităților, joi, 24 august”, se arată în comunicat.

Steaua este amplasată pe celebrul bulevard din Hollywood, în dreptul Pantages Theatre, una dintre sălile de spectacol istorice din Hollywood, dedicată în special musicalurilor. „Charles Aznavour este un artist popular, cunoscut în toată lumea și iubit de milioane de fani din toate generațiile”, a declarat Ana Martinez, producătoarea acestor ceremonii.

Pe numele său real Shahnourh Varinag Aznavourian, autorul și interpretul unor melodii celebre precum „La Boheme” și „Mes emmerdes”, artistul născut la Paris într-o familie de armeni și devenit una dintre cele mai importante figuri ale comunității sale etnice.

Declarat în urma unui sondaj „cel mai important artist de varietăți al secolului XX”, înaintea unor legende precum Elvis Presley, Bob Dylan și Frank Sinatra, Charles Aznavour a vândut peste 180 de milioane de discuri și a scris 1.300 de cântece în mai multe limbi.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS