Confidenţialitate

CFR SA: Circulație feroviară oprită temporar între stațiile Grădinița și Coșna. Un copac a căzut pe linia de cale ferată

CFR SA transmite că circulația feroviară este oprită temporar între stațiile Grădinița și Coșna după ce un arbore a căzut pe linia de cale ferată, iar echipajele de intervenție eliberează accesul. 

„Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar este oprit la această oră între stațiile Grădinița și Coșna (linia CF Ilva Mică – Vatra Dornei), unde se intervine cu o drezină pantograf pentru îndepărtarea unui arbore căzut pe linia de cale ferată.

Personalul de specialitate al Regionalei CF Iași intervine la această oră cu drezina pantograf și cu personal de specialitate pentru tăierea și îndepărtarea unui copac prăbușit pe linia de cale ferată, între stațiile Grădinița și Coșna (linie simplă), la km 53+000.

Până la finalizarea intervențiilor și retragerea drezinei pantograf din linie curentă, trenul de călători IR 1832 (Cluj Napoca – Galați) este oprit temporar, de la ora 13.13, în stația Grădinița.

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Iași depune toate eforturile pentru redeschiderea liniei și reluarea circulației în cel mai scurt timp”, transmite CFR SA.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Craiova: O femeie, arestată preventiv după ce s-a dat drept bărbat și a convins o altă femeie să îi transfere mai multe sume de bani. Paguba e de peste 300.000 de lei | AUDIO