Confidenţialitate

CFR Cluj – FC Sevilla, echipele de start

CFR Cluj încearcă în această seară să bifeze o nouă performanță în fotbalul continental, în fața unui adversar foarte puternic din Spania, FC Sevilla, în 16-imile Europa League.

Campioana României este gata să producă încă o surpriză, după ce a ajuns în “primăvara europeană” dintr-o grupă cu echipe mult mai bine cotate – Celtic Glasgow, Lazio Roma și Rennes.

FC Sevilla este însă o grupare de un alt calibru. Spaniolii au cucerit de cinci ori trofeul Europa League în ulimii 15 ani și au în lot fotbaliști care valorează zeci de milioane de euro, ca Jesus Navas, Nolito, Vasquez, Suso sau Luuk De Jong.

De aceea, antrenorul ardelenilor, Dan Petrescu a glumit înaintea partidei, spunând că echipa lui va trebui să înscrie două goluri dintr-un șut, dacă vrea să câștige contra Sevilliei.

O miză importantă pentru clujeni este și cea financiară. Ei au încasat 13 milioane de euro de la UEFA, doar pentru că au trecut de grupă, iar victoriile din fazele eliminatorii sunt recompensate și mai consistent.

Meciul CFR Cluj – FC Sevilla va începe la ora 19:55, cu tribunele pline, toate cele 15 mii de bilete fiind vândute de câteva zile.

CFR va începe cu Arlauskis în poartă, fundași – Burcă, Vinicius, Boli și Camora, la mijloc – Djokovic, Bordeianu și Hoban, iar în ofensivă vor evolua Deac, Traore și Omrani.

De cealaltă parte, Julen Lopetegui îl va avea portar pe Vaclik, în defensivă vor juca Jesus Navas, Gomez, Diego Carlos și Reguilon, în linia mediană vor fi Vazquez, Fernando și Banega, iar în atac sunt Suso, En-Nesyri și Ocampos.

Partida va fi transmisă de “Digi Sport”, “Telekomsport” și “Look Plus”.