Confidenţialitate

CFR Cluj a primit inapoi cele 24 de puncte

Șansele codaselor din Liga Întâi de a evita retrogradarea au scăzut spre zero după ce CFR Cluj a primit înapoi cele 24 de puncte cu care a fost penalizată de Comisiile disciplinare ale FRF.
Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne le-a dat dreptate ardelenilor, care au contestat pedeapsa primită pentru neachitarea datoriilor către 5 fotbaliști.  CFR Cluj era pe locul al doilea în clasament la data depunctării, în februarie, iar acum a urcat de pe 16 pe 3 în Liga Întâi. Fosta campioană nu are însă drept de participare în cupele europene fiindcă este în insolvență.
Se schimbă radical datele în privința luptei pentru evitarea retrogradării: Gaz Metan Mediaș este prima sub linie, la 3 puncte de ultimul loc ce asigură salvarea, ocupat de Concordia Chiajna. Cele două echipe se vor întâlni astăzi de la ora 18:30 la Mediaș în penultima etapă.
Rapid, FC Brașov și U Cluj mai au șanse minime de a rămâne în Ligă Întâi.
O victorie a Concordiei diseară ar pune capăt luptei pentru supraviețuire cu o etapă înainte de finalul sezonului.
Federația Română de Fotbal anunța într-un comunicat că așteaptă motivarea deciziei TAS pentru a analiza oportunitatea utilizării unei ultime căi de atac.