CFR Călători suplimentează trenurile pentru minivacanța de Rusalii

CFR Călători suplimentează trenurile pentru minivacanța de Rusalii. Mai ales pe rutele foarte solicitate – în special, spre mare și spre stațiunile de pe Valea Prahovei – compania feroviară a decis să suplimenteze numărul vagoanelor.

De pildă, spre litoral, unele trenuri au în componență 10-12 vagoane, a declarat purtătorul de cuvânt al CFR Călători, Alina Predescu.

E de așteptat ca trenurile să fie foarte aglomerate, de aceea reprezentanții companiei feroviare le recomandă călătorilor să-și cumpere din timp bilet.

De asemenea, recomandă studenților să acceseze agenția de voiaj CFR din Campusul Universitar Regie București și casele de bilete dedicate lor și marcate vizibil în spațiile din holurile marilor gări.

Personalul feroviar va fi suplimentat, iar casele de bilete vor funcționa la capacitate maximă acolo unde sunt solicitări și vor avea program normal de lucru. În plus, agențiile de voiaj CFR din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti și Iulius Mall din Iași vor fi deschise conform programului centrelor comerciale.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS