CFR Călători: Nu sunt trenuri blocate sau anulate

CFR Călători anunță că în prezent nu sunt trenuri anulate sau blocate, iar circulaţia se desfăşoară în condiţii de siguranţă.

Compania a instituit Comandamentul de iarnă, ca urmare a avertizării Cod galben de ninsori în marea majoritate a regiunilor ţării.

Printr-un comunicat de presă, CFR Călători anunță că pentru preîntâmpinarea unor eventuale perturbări în circulaţia feroviară, CFR Călători a luat deja o serie de măsuri, precum asigurarea locomotivelor Diesel de rezervă şi pregătirea materialului rulant pentru circulaţie în condiţii de iarnă, suplimentarea echipelor de intervenţie şi asigurarea personalului necesar pentru deszăpezirea unităţilor proprii (revizii, depouri, etc) în zonele afectate şi pregătirea suplimentară a garniturilor şi verificarea acestora înainte de plecarea la drum.

De asemenea, în funcţie de evoluţia condiţiilor meteo ce au implicaţii asupra funcţionalităţii materialului rulant, pot să apară modificări în programul de circulaţie a trenurilor de pasageri – mai anunță CFR.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS