Confidenţialitate

CFR Călători: Din 16 iunie, crește numărul de trenuri cu destinația litoralul românesc | AUDIO

Surse de bancuri și de ironii privind viteza și curățenia, trenurile de la CFR Călători care merg spre litoral se vor „înmulți”. Din 16 iunie, crește numărul de garnituri care vor merge spre mare. Vor fi 32 – 16 dus, 16 întors, potrivit calculelor prezentate de CFR Călători. Într-un comunicat, CFR anunță că se vor face „legături din toată ţara” și cu Delta Dunării începând cu 17 iunie.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Programul cu numărul suplimentar de trenuri spre mare se aplică din 16 iunie și până la 11 septembrie.

Trenurile directe vor porni de la Arad, Deva, Timişoara Nord, Reşiţa Nord, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Cluj Napoca, Târgu Mureş, Braşov, Suceava, Iaşi, Galaţi, Buzău.

De asemenea,pentru cei sosiți din alte orașe în stația Bucureşti Nord, vor fi disponibile legături rapide spre Constanţa şi retur prin trenuri care vor circula la interval de 1-2 ore.

Pentru călătoria spre Delta Dunării, din 17 iunie, CFR anunță că vor fi disponibile trenuri care vor face legătura direct între Bucureşti Nord – Tulcea Oraş întregul sezon estival.

De asemenea, în Medgidia va fi asigurată zilnic conexiunea spre Tulcea Oraş şi retur cu trenuri dinspre Capitală sau Constanţa, mai arată reprezentanții companiei.

Potrivit CFR Călători, toate trenurile InterRegio estivale au vagoane cu climatizare, cu prize electrice, toalete ecologice și uşi de acces semiautomate. Se precizează că majoritatea vagoanelor sunt modernizate sau reconstruite integral în ultimii 13 ani.

De asemenea, trenurile cu parcurs lung au în compunere vagoane cuşetă.

Sursa foto: Inquam Photos / Mircea Manole

Citește și: Veste bună de la CFR: Cei care-și cumpără bilete de tren online își pot alege de acum și locul dorit