CFR: biletul de tren online, preferat de români

Din ce în ce mai mulți români își cumpără bilete de tren online, anunță CFR Călători. Compania de transport anunță că în acest sezon estival, vânzările CFR Călători, rezultate din cumpărarea online de bilete de tren, au crescut cu 10% față de vara trecută.

 

Pentru a cumpăra un bilet online CFR, călătorul trebuie să acceseze aplicația de cumpărare de pe site-ul oficial al companiei: www.cfrcalatori.ro.

Cu ajutorul aplicației se pot cumpăra bilete pentru toate trenurile InterRegio și Regio Expres cu regim de rezervare în traficul intern. Pot fi achiziționate bilete dus-întors, la preț întreg, bilete reduse pentru  copii, elevi sau studenți, dar și bilete pentru grupuri de călători.

Cumpărarea, modificarea sau restituirea biletelor CFR online se poate efectua până cel mai târziu cu 12 ore înainte de plecarea trenului, direct de către client din contul său de utilizator.

La cumpărarea biletului prin intermediul internetului, calatorul primește și o reducere de 5% din suma finală.

Iar după ce achită, calatorul primește prin e-mail varianta electronică a biletului de tren. Important de precizat e faptul că tipărirea biletului nu este obligatorie, controlorul din tren neavând nevoie decât de codul biletului si cartea de identitate a călătorului.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS