Confidenţialitate

Cererile pentru croaziere s-au triplat în primele 10 luni din 2022 | AUDIO

Vacanţele pe mare au fost la mare căutare anul acesta, după relaxarea condiţiilor de călătorie. Cererile pentru croaziere s-au triplat în primele 10 luni din 2022, anunţă o agenție de turism care oferă turiştilor români astfel de experienţe pe mările şi oceanele lumii.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Pentru anul viitor, turoperatorii se așteapta la o creştere cu cel putin 20% a numărului de cereri pentru croaziere. Itinerariile au fost diversificate și a fost extinsă şederea navelor în porturi.

În sezonul de iarnă şi în 2023, turiștii români pot achiziționa croaziere individuale de 7 nopţi începând de la 350 euro pentru Marea Mediterană, cu pensiune completă şi taxele portuare incluse.

Românii preferă croaziere cu îmbarcare din Roma, Genova, Barcelona, Hamburg şi Rotterdam, iar printre cele mai solicitate destinaţii sunt Palma de Mallorca, Marsilia, Ibiza, Cannes sau itinerariile care includ insulele greceşti, dar şi Limassol sau Haifa.

Pentru grupuri organizate, un pachet complet de vacanţă are tarife de la 990 euro/persoană şi include 7 nopţi de cazare în cabina aleasă, pensiune completă, transportul cu avionul, transferul aeroport – port – aeroport, un însoţitor de grup vorbitor de limba română, taxele portuare şi cele de aeroport.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Elveția: Garnitură feroviară demnă de Cartea Recordurilor, într-o călătorie prin Alpi | VIDEO