Céline Dion lansează un single în memoria soţului ei decedat

Céline Dion a anunţat recent că va lansa un cântec în memoria soţului şi impresarului ei, René Angélil, care a murit pe 14 ianuarie. Noul single, intitulat ”Encore un soir”, a fost compus de Jean-Jacques Goldman şi reprezintă primul cântec ce va fi lansat de artista canadiană după această dramă familială, informează lefigaro.fr.

Céline Dion a anunţat, miercuri, lansarea primului single după decesul soţului ei. Într-un interviu acordat pentru postul american de televiziune ABC, artista canadiană spune că se gândeşte foarte des la René Angélil.

”Au mai rămas câteva seri înainte de «Encore un soir». Rămâneţi conectaţi!”, a anunţat site-ul oficial al cântăreţei, într-un mesaj însoţit de o fotografie a acesteia.

Noul single, un omagiu adus lui René Angélil, a fost compus de Jean-Jacques Goldman.

Potrivit revistei franceze Télé Star, piesa va fi lansată pe 20 mai. În schimb, publicaţia săptămânală Paris Match afirmă că noul single va fi lansat pe 24 mai.

René Angélil, soţul cântăreţei Céline Dion, a murit la vârsta de 73 de ani, pe 14 ianuarie, din cauza unui cancer al gâtului, în reşedinţa pe cuplul o deţine în Las Vegas. Spunând că respectă ultima dorinţă a soţului şi managerului ei, cântăreaţa a revenit pe scenă, la Las Vegas, după şase săptămâni de la moartea lui Angélil.

Într-un interviu acordat miercuri postului ABC, Céline Dion a spus că amintirea soţului ei decedat devenea foarte ”prezentă” atunci când a interpretat piesa ”The Show Must Go On” din repertoriul trupei Queen, deoarece ”atunci când era bolnav, îmi spunea mereu că spectacolul trebuie să continue”.

”Eram şocată când v-am vorbit ultima dată, pentru că îl vedeam suferind şi asta e cel mai rău lucru dintre toate”, a declarat Céline Dion în faţa prezentatoarei emisiunii ”Good Morning America”, difuzată de ABC. ”Astăzi, chiar dacă nu mai trăiesc fizic alături de el, trăiesc alături de el în spirit şi gânduri”.

Ea a evocat în acelaşi interviu şi ultimele momente petrecute alături de René Angélil: ”I-am vorbit şi i-am spus aşa: «ştii, vreau să pleci împăcat. Nu vreau să îţi faci griji. Ţi-ai făcut griji pentru cariera mea, ţi-ai făcut griji pentru copii. Îţi făceai griji pentru tot. Ajunge. Îţi promit că totul va fi bine”.

Artista l-a pierdut şi pe unul dintre fratele ei, Daniel, care a murit tot de cancer, la vârsta de 59 de ani, la doar două zile după decesul lui René Angélil. ”Mi-am spus: «soţul meu a venit şi l-a luat cu el pe fratele meu, pentru că fratele meu era prea slăbit pentru a zbura singur»”, a declarat cântăreaţa în acelaşi interviu.

Sursă: News.ro