Cele mai tari 3 momente ale trupei Les Elephants Bizarres la Europa FM Live pe Plajă – VIDEO

Trupa Les Elephants Bizarres a urcat pentru prima dată pe scena Europa FM Live pe Plajă anul trecut, pe 31 iulie, când a deschis ultima seară a evenimentului.

Formaţia de indie-pop-rock Les Elephants Bizarres a făcut un show de neuitat pentru publicul strâns pe plaja dintre Venus şi Saturn şi au cântat împreună cele mai cunoscute melodii ale trupei.

Vara acesta, pe 27, 28 și 29 iulie ne revedem pentru un spectacol de neuitat atât pentru cei prezenţi pe plaja dintre Venus şi Saturn, cât şi pentru cei care vor urmări show-ul de la distanţă, pe www.europafm.ro.

Les Elephants Bizarres va urca din nou pe scena Europa FM Live pe Plajă pentru Rock Night, joi, 27 iulie, atunci când ne vom întâlni şi cu trupele Alternosfera, The Kryptonite Sparks, Grimus şi Viţa de Vie.

Intrarea, pentru toate cele trei seri, 27, 28 și 29 iulie, este liberă, fără limită de vârstă.

Dacă în 2007 Les Elephants Bizarres s-a format din „dorinţa de a completa scena muzicală din Sibiu cu elemente de rock modern, rezultând un gen muzical alternativ, ale cărui influenţe principale vin din grunge, punk, desert rock”, între timp a devenit un adevărat fenomen.

Les Elephants Bizarres a ajuns să cânte în deschiderea multor artişti internaţionali şi este nelipsită din headlineul multor festivaluri de renume.

Les Elephants Bizarres cântă “Roşu Neon”

Les Elephants Bizarres cântă “Nu mă opri”

Les Elephants Bizarres cântă “În culori”