Confidenţialitate

Cele mai noi inovații electronice vor fi expuse de mâine la Las Vegas

De mâine, începe în Las Vegas celebrul târg de inovații electronice „Consumer Electronic Show”.

Timp de 3 zile vom afla ce gadgeturi noi au pregătit marile companii din domeniu.

Sunt așteptate ecranele cu rezoluție 8K, sistemul care mărește flacăra la aragaz doar cu vocea, sistemul care publică reclame în funcție de starea trecătorilor și pantofii care își schimbă talpa în funție de mediu.

O firmă și-a găsit inspirația în bucătărie și propune înlocuirea butoanelor cu unele inteligente.

Acestea permit proprietarilor unei case să mărească flacăra aragazului prin comandă vocală și îl opresc automat dacă este lăsat nesupravegheat prea mult timp.

istemul Townew promite să ne ușureze relația cu pungile de gunoi.

Coșul se deschide automat când detectează un obiect din apropiere, iar sacii se sigiliează singuri, la o simplă apăsare a unui buton.

În materie de televiziune, e așteptată tehnologia 8k dispune de patru ori mai mulți pixeli decât 4K și de 16 ori mai mari decât ecranele 1080p. Samsung va prezenta un ecran fără margini, iar LG un model OLED flexibil care coboară din tavan.

Specialistul în recunoașterea facială Cyberlink va folosi un sistem ce determină vârsta, sexul și starea emoțională a trecătorilor pentru a le afișa reclame adecvate.

Să ne pregtim și de Wahu – o pereche de pantofi care își schimbă forma tălpii lor pentru a se potrivi cu mediul înconjurător.

Pantofii folosesc un piston electronic pentru a umple o serie de spații cu lichid. Scopul : să producă aderență suplimentară sau amortizare, în funcție de necesar.