Confidenţialitate

Cele mai frumoase vacanțe sunt pe Pârtia cu Surprize, în Poiana Brașov (P)

Vacanța intersemestrială este pe cale să înceapă, iar locul unde își dau întâlnire toți iubitorii sporturilor de iarnă și aer curat este Pârtia Bradul, din Poiana Brașov, acolo unde Europa FM și LIDL vă așteaptă pe Pârtia cu Surprize.

Între brazi încărcați de zăpadă și cu cea mai bună muzică de ieri și de azi mixată live la baza pârtiei, din studioul mobil Europa FM, în Poiana Brașov sunt în fiecare zi noi surprize plăcute și concursuri cu premii oferite de LIDL.

Meriți să fii surprins! Și așa vei fi de cum ajungi pe Pârtia cu Surprize! Cafeaua proaspăt preparată și ciocolata caldă Bellarom te așteaptă în zona de relaxare LIDL, aflată la baza Pârtiei Bradul.

Iubitorii aromelor de fructe de pădure, citrice ori mere pot profita și de un ceai cald Lord Nelson oferit de promoterii LIDL împreună cu alte surprize dulci sau sărate Mister Choc și Alesto.

Iar la final de săptămână, live pe pârtie te așteaptă muzică live și sesiuni de autografe cu artiștii pe care îi admiri.

Pârtia cu Surprize este deschisă până pe 31 martie special pentru tine, familia și prietenii tăi. Așa că pregătește-te   să fii surprins alături de LIDL!  Suntem #livepepartie în fiecare weekend, până la finalul sezonului, și în vacanțele școlare.