Confidenţialitate

Cele mai cunoscute piese ale lui Colin Vearncombe aka Black – VIDEO

Colin Vearncombe, cunoscut ca Black, s-a născut în Liverpool, pe data de 26 mai 1962.

Cântăreţul britanic şi-a început cariera în 1981, iar şase ani mai târziu, în 1987 a devenit celebru datorită melodiei “Wonderful life”, care a bucurat generaţii întregi cu versurile pline de optimism şi a rămas un hit până în zilele noastre.

Piesa „Sweetest Smile”, aflată pe primul album,”Wonderful life”, a fost lansată în 1987 şi a reuşit să îl propulseze pe artist în topurile internaţionale.
Un an mai târziu, Black a lansat piesa „No one, none, nothing”. Unul dintre versuri spune „Am crezut că contez, greşeala mea”, ceea ce denotă că artistul ar fi suferit de depresie.

După lansarea albumului „Comedy” în 1988, Black a revenit în forţă cu piesa „Here It Comes Again”, care a făcut furori mulţi ani după ce a fost lansată.

În anul 2000, Colin Vearncombe a introdus din nou piesa „Let Me Watch You Make Love” pe albumul „Abbey Road Live”, după ce o lansase în 1998, pe albumul „Comedy”.

Black a urcat în topurile muzicale şi cu alte piese, precum “Paradise”, “This Is Life”, “Fly Up To The Moon”, “Finder” sau “You Lift Me Up”.

În anul 2015, Black a adoptat un nou stil, mai activ, iar albumul „Blind Faith” a avut un mare succes în rândul fanilor.

În cadrul turneului european de promovare a acestui disc, Black trebuia să concerteze şi în România pe 4 martie 2016, la Bucureşti.

Colin Vearncombe a încetat din viaţă pe data de 26 ianuarie 2016.