Confidenţialitate

Cele mai bune glume după ce primarul general al capitalei a fost huiduit pe Arena Națională

După ce primarul general al capitalei a fost huiduit de cei 20 de mii de spectatori veniți pe Arena Națională să o sărbătorească pe Simona Halep, pe Facebook au apărut nenumărate glume.

Subiectul este Gabriela Firea care, după ce a acuzat că de vină pentru huiduieli sunt „Echipe de cetăţeni cu venin au venit bine organizate’’, și-a închis pagina de facebook.

‘’Mă gândesc serios să merg la Bucureşti şi să îmi fac loc în tribunele de la Arena Naţională dacă Simona Halep câştigă şi turneul de la Wimbledon. Ţinând cont de firea-mi precaută şi neconflictuală, nu voi uita să iau cu mine apa minerală, câteva fructe şi serul anti-viperin.”’

Asta a scris un comentator pe facebook, făcând aluzie la comentariul făcut de Gabriela Firea pe pagina sa de facebook după ce a plecat de la stadionul național.

Un alt comentariu: “Ajutor vă rog Știu pe cineva care a dat cheia orașului și-a rămas încuiată. Puteți face ceva? “

O altă persoană a scris că “’ După Kerber, Muguruza și Stephens, Halep a eliminat-o și pe Firea……..”

Cu referire la faptul că primarul general al Capitalei i-a spus Simonei Halep: „Bine ai venit în țara noastră!” un utilizator de Facebook scrie:

„Băifrate! Mă întorc și io ca tot omul acasă și nevastă-mea mă întâmpină cu un bine-ai venit în țara noastră!”

Și încă o glumă făcută de Rrevista Kamikaze, după victoria Simonei de sâmbătă, de la Paris: “Tudorel Toader va contesta la CCR victoria Simonei Halep la Roland Garros!”

Motivul: nici măcar antrenorul nu e din Videle!