Confidenţialitate

Cele mai amuzante răspunsuri ale ascultătorilor la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău, dacă ar putea vorbi?” – AUDIO

Ascultătorii care își doresc să se relaxeze la ei acasă s-au înscris și astăzi, în număr mare, la concursul din Deșteptarea, la care pot câștiga, prin tragere la sorți, un fotoliu de masaj Komoder Bari.

Au sosit foarte multe mesaje audio, prin WhatsApp, la numărul 0728.111.222, cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău, dacă ar putea vorbi?”.

Trei dintre cele mai creative mesaje au fost selectate pentru difuzarea la radio, însă doar unul dintre ele intră în finala de vineri, 15 mai.

“Nu mai pot! Oamenii ăștia ascultă toată ziua Fotoliul din odaie… Ah, stai! Mi-a venit o idee! Tușesc de câteva ori și scapă ei de mine!”, crede că ar spune fotoliul ascultătoarea noastră Amalia, din Oradea.

“Am văzut în viață multe. /Dosuri faine și urâte, /Babe și gagici frumoase, /Fete slabe, fete grase. /Toți când vor o relaxare, /Cad pe mine din picioare. /Îmi place ceea ce fac. /Oamenii din jur mă plac. /Într-o zi, am fost șocat /Că doi soți m-au cam probat. /Cred că le-am fost și util. /Hop, la nouă luni, copil. /Am văzut și am auzim multe. /E de povestit!/Bârfe, certuri, împăcări. /Oameni beți pe trei cărări. /Pe toți eu i-am desfătat. /Sunt fotoliu unicat!”, este poezia pe care a compus-o unul dintre ascultătorii noștri pentru fotoliul Komoder Bari.

“Hmmm! Vino să te molfăi, deliciosule!”, este cel de-al treilea mesaj venit de la ascultători.

Competiția mesajelor de astăzi a fost câștigată de cel de-al treilea mesaj, care s-a calificat pentru finala de vineri, 15 mai.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În fiecare vineri, în direct în Deșteptarea, afli dacă tu ai câștigat un fotoliu Komoder Bari, dotat cu sistem de masaj SL, muzică prin bluetooth, încălzire, reflexoterapie și masaj în zona capului cu perne de aer.

Fii original! Fii cât mai creativ, iar vineri te-am putea premia în direct în Deșteptarea!