Cel puțin șapte foste mari vedete ale fotbalului italian vin la meciul de retragere al lui Adrian Mutu

Fostul „Balon de Aur” din 2006 și căpitan al naționalei Italiei, Fabio Cannavaro este ultima vedetă a fotbalului mondial care și-a confirmat prezența, la vară, la Sports Festival de la Cluj-Napoca, la meciul de retragere a lui Adrian Mutu.

Fostul coechipier al lui Mutu la Juventus Torino îl va aduce la Cluj și pe fratele său – Paolo Cannavaro, amândoi urmând să joace într-o echipă numită „Prietenii lui Adrian Mutu”, alături de alte super-staruri din Il Calcio, ca Alessandro Del Piero, Francesco Totti, Andrea Pirlo, Gennaro Gattuso sau Sébastien Frey.

Amintim, Fabio Cannavaro a fost singurul fundaș care a câștigat „Balonul de Aur” în acest secol și al treilea din istorie, după germanii Franz Beckenbauer și Matthias Sammer.

După ce Italia a devenit campioană mondială în Germania, în 2006, el a fost a fost poreclit de suporteri „Il Muro di Berlino” – „Zidul Berlinului”.

La meciul de retragere a lui Adi Mutu, programat la 13 iunie pe „Cluj Arena”, selecționata vedetelor din Italia va întâlni o echipă a foștilor săi colegi de la echipa națională a României.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS