‘Cel mai tatuat om din lume’ revine la Sibiu

Emilio Gonzalez, supranumit cel mai tatuat om din lume, revine la Transilvania Tattoo Expo, eveniment care debutează vineri la Sibiu.

În vârstă de de 39 de ani, artistul din Venezuela este recunoscut pe plan mondial datorită numeroaselor inovaţii pe care le-a adus industriei body-modification şi body-piercing, fiind specializat în proceduri medicale precum despicarea limbii, transformarea urechilor, introducerea de implanturi extreme şi îndepărtarea mameloanelor.

Emilio Gonzalez va susţine câte un spectacol de suspensie în fiecare seară a convenţiei, potrivit organizatorilor.

‘Este o personalitate familiară în cadrul numeroaselor convenţii de tatuaje la care a participat. Venezueleanul în vârstă de 39 de ani este specializat în proceduri medicale precum despicarea limbii, transformarea urechilor, introducerea de implanturi extreme şi îndepărtarea mameloanelor şi este considerat ca fiind unul dintre cei mai radicali artişti care profesează în această branşă. Emilio va susţine câte un spectacol de suspensie în fiecare seară a convenţiei, alături de America’, se mai scrie într-un comunicat.

La Sibiu, va mai fi prezent şi Henry Rodriguez, tot din Venezuela, cunoscut mai degrabă sub denumirea de Red Skull.

La Transilvania Tattoo Expo, va veni şi Yall Quinones, un ‘colecţionar’ de tatuaje din Puerto Rico.

‘Corpul acestuia a devenit o colecţie de artă, acesta fiind tatuat de peste 30 de artişti tatuatori de renume, printre care se numără Paul Booth, Phillip Leu, Robert Hernandez, Bob Tyrell, Tim Kern, Mike Devries, Freddy Negrete, Andy Engel, Randy Engelhard, Nikko Hurtado şi alţi artişti talentaţi’, susţin organizatorii evenimentului.