Confidenţialitate

Cel mai mare Bal de Absolvire a reunit anul acesta toate promoțiile, în Clubul de Weekend, pe frecvențele Europa FM

Vineri a fost Ziua Balului de Absolvire la Europa FM iar seara, de la ora 19, a adus o ediție extinsă Clubul de Weekend în care absolvenți din mai multe promoții și-au dat întâlnire pe frecvențele Europa FM pentru o petrecere care a combinat piese celebre la petrecerile și balurile de absolvire pentru mai multe generații.

Poveștile promoției 2020 au fost completate cu povești ale promoțiilor precedente, dar mai ales cu cea mai bună muzică de ieri și de azi, într-o seară de emoții intense, pe frecvențele Europa FM.

De la ora 19 și până la ora 22, fiecare nouă piesă difuzată la Europa FM a fost dictată de ascultători cu ajutorul mesajelor audio trimise pe WhatsApp la 0728.111.222. Astfel, cel mai mare Bal de Absolvire a reunit anul acesta toate promoțiile, în Clubul de Weekend, pe frecvențele Europa FM. Au fost piese încărcate de amintiri, povești amuzante sau încărcate de emoții și o reîntâlnire plăcută pentru toți absolvenții de școală, liceu sau facultate.

Cel mai mare club din România a reușit, pe frecvențele Europa FM, să aducă la un loc mai multe generații de absolvenți și să găzduiască cel mai mare Bal de Absolvire în singurul format posibil în această perioadă.