Ziua Balului de Absolvire la Europa FM

Vineri, 12 iunie, este „Ziua Balului de Absolvire la Europa FM”.

Este ziua dedicată tuturor absolvenților de ieri (promoții din trecut) și de azi (promoția 2020). Promoția 2020 este a celor care nu au apucat sa încheie grădinița, clasa a VIII-a sau clasa a XII-a! Generația elevilor care nu au parte de un bal de absolvire și nici nu au apucat să-și ia rămas bun de la profesorii și colegii lor, așa cum se cuvine! Ei sunt cei care nu vor avea festivitate de premiere! Dar știm că ei toți sunt premianții noștri!

Împreună sărbătorim Promoția 2020 și aducem împreună generațiile de absolvenți într-o zi specială la Europa FM.

Balul s-a deschis oficial în Deșteptarea, live la radio, dar și pe pagina de Facebook Radio Europa FM, locul unde poți face Testul înghețatei și unde poți câștiga vouchere de cumpărături Lidl. Continuăm în Europa Express și pe Drum cu Prioritate cu mesajele tale pentru absolvenți și amintirile tale de la banchetul din final de an, dar și cu propunerile tale de piese care îți amintesc de balul de absolvire, banchet și de anii de școala (gimnaziu, liceu, facultate) pe care le vom asculta, după ora 19, într-o ediție extinsă Clubul De Weekend.

Vineri, 12 iunie, este o zi pe care nu o vom uita ușor. Să o facem o zi remarcabilă! Sărbătorim „Ziua Balului de Absolvire la Europa FM”!

Ziua Balului de Absolvire: Testul înghețatei

Este Ziua Balului de Absolvire: Fă acum Testul înghețatei împreună cu noi! Folosește zona de comentarii de la transmisia video și dă-i tag cuiva care are aceleași gusturi ca tine la înghețată și puteți câștiga, la finalul zilei, vouchere de cumpărături Lidl Romania.

Posted by Radio Europa FM on Thursday, 11 June 2020

Radu Constantinescu și Andrei Niculae unesc acum frecvențele Europa FM cu Virgin Radio Romania

Radu Constantinescu și Andrei Niculae unesc acum frecvențele Europa FM cu Virgin Radio Romania pentru un #live istoric, la fel ca ziua asta!Indiferent de gusturile tale la înghețată, rămâi pe aceeași frecvență cu Europa FM pentru a lua parte la ”Balul de absolvire” și continuă distracția la Virgin Radio Romania cu « Banchet day » , răcorit de Gelatelli de la Lidl Romania

Posted by Radio Europa FM on Friday, 12 June 2020