Confidenţialitate

Cel mai înalt tobogan pe apă din lume – GALERIE FOTO

Luna aceasta s-a stabilit, în mod oficial, un nou record al celui mai înalt tobogan pe apă din lume la aqua-parcul Baysports Boat Training şi Water Sports Centre din Athlone, Irlanda, potrivit Guinness World Records.

Jack Brockbank, examinatorul Guinness World Records, a determinat că cea mai recentă atracţie a parcului măsoară 6.52 metri de la pământ până în vârf, şi 12.54 de metri până în vârful întregii structuri – suficient de înalt încât să le dea emoţii până şi pe celor mai mari amatori de senzaţii tari.

Cei care îl folosesc sunt nevoiţi să urce cinci nivele pentru a ajunge în vârful toboganului, care este intimidant de înalt şi cântăreşte peste două tone.

cel mai inalt tobogan din lume (1)

“Ne-am străduit să ne îmbunătăţim serviciile în fiecare an, iar ultima noastră creaţie nu adaugă doar senzaţii tari parcului, dar ajută, în acelaşi timp, ca atenţia să fie atrasă asupra acestei regiuni şi a multitudinii de oferte pe care vizitatorii le pot găsi aici”, a spus Richie O’Hara, fondatorul şi directorul Baysports.

cel mai inalt tobogan din lume (2)

“Bogăţia istoriei noastre şi peisajul sunt lucruri de care oricine din această ţară ar trebui să fie mândru, iar oportunitatea noastră de a le prezenta într-o manieră ecologică şi prietenoasă, atât vizitatorilor cât şi localnicilor care vor să se bucure de ele, este ceva la care noi suntem mândri să contribuim şi să luăm parte”, a continuat acesta.