Confidenţialitate

Ceapa, de Aldo Nicolaj, în premieră la Teatrul Stela Popescu

Spectacolul Ceapa, de Aldo Nicolaj, are premiera la Teatrul Stela Popescu din București.

“Piero, un prosper impresar, se hotărăște, cu o luciditate rece, să-și pună capăt vieții sale aparent fericite chiar în momentul ei de apogeu. El se “dezbracă” în fața publicului de rolurile pe care le joacă în propria-i viață, exact așa cum s-ar desface foile unei…cepe. Într-un parcurs teatral presărat cu mult umor, autoironie, dar și cu reflecție amară, soția, amanta, prietenul cel mai bun, secretara, ba chiar și cei doi copii își redefinesc raporturile cu Piero, spre surprinderea acestuia”, se precizează într-un comunicat.

Spectacolul, regizat de Dan Tudor, conține imagini surprinzătoare care îl obsedează și îl urmăresc pe eroul principal, o muzică originală creată pe parcursul repetițiilor de compozitorul Vlaicu Golcea, momente de mișcare expresive atent coregrafiate, precum și un decor funcțional realist, cu multiple posibilități de transformare, semnat de scenograful Corina Gramoșteanu.

Din distribuție fac parte Adrian Păduraru, Alexandra Velniciuc, Sorin Aurel Sandu, Silvia Stanciu, Cătălin Frăsinescu, Ana Maria Ivan, Irina Cărămizaru și Cristian Neacșu.

Premiera spectacolului va avea loc la 31 octombrie, ora 19.00.

Alte reprezentanții sunt programate la 19 noiembrie, 3 și 15 decembrie.