Ce surprize găsești ascunse de Paști în aplicații

Surprize virtuale vă așteaptă în softurile telefoanelor și în aplicațiile populare. Zilele acestea utilizatorii pot să descopere în setări jocuri sau personaje ascunse, după cum a a alflat Iulia Nagy, tehnofila dintr-O Dimineață de Milioane.

Google obișnuiește să arunce în softurile sale, în special în versiunile Android așa numitele ”ouă de Paște” care sunt defapt personaje suprize ascunse în sistemul telefonului.

Astfel, cei care au ultima versiune Android 8.0 vor descoperi o caracatiță care poate fi plimbată dintr-o parte in alta a ecranului. Nu face nimic altceva. Poate doar să fie destresant în zilele pline de mâncare.

Și inginerii de la Facebook au ascuns în messengerul rețelei de socializare un joc care devine accesibil prin transmiterea emoji-ului care reprezintă o minge de baschet. Dacă utilizatorul apasă de mai multe ori pe pictogramă, se va deschide jocul.

Și Snapchat a lansat în propria aplicație o vânătoare virtuală de ouă de paști. Jocul a fost lansat pe 30 martie dar este disponibil doar în America și Canada.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS