Confidenţialitate

Ce-i dorește Avram Iancu României de 1 Decembrie – AUDIO

De 1 Decembrie, bibliotecarul al cărui nume ar o sonoritate aparte, Avram Iancu,  transmite, la Europa FM, un mesaj de unitate tuturor românilor.

”De Ziua Națională a României îi doresc încă o sută de ani și cât acest pământ va mai exista”, spune Avram Iancu, românul care a stabilit mai multe rcorduri înot.

Originar din Petroșani, Avram Iancu este bibliotecar la Biblioteca orașului, dar mereu dorința lui a fost de a demonsta că, indiferent de locul natal și dezvoltarea economică a zonei, visurile persoanale sunt cele mai importante.

După 60 zile de efort continuu, pe 31 octombrie, Avram Iancu a reușit sa doboare un nou record: a transversat înot Marea Neagră de la Sulina la Istanbul fără costum de protecție. Astfel, acesta a continuat fix din locul în care în 2017 a terminat de înotat Dunărea (de la izvoarele din Germania până la vărsarea în Marea Neagră) pentru sărbători aniversarea României într-unul dintre cele mai deosebite moduri.

Ziua Națională, la Europa FM

De Ziua Națională a României, Europa FM pregătește o serie de ediții speciale transmise în direct din Alba Iulia.

Începând cu ora 8:00, Vlad Petreanu, George Zafiu și Luca Pastia dau Deșteptarea , din Orașul Marii Uniri, într-un matinal completat de un Extemporal la Istorie, cea mai bună muzică de ieri și de azi, dar și de o provocare pentru toți cei care vin la studioul mobil Europa FM din Alba Iulia, la semnalul dat în direct, îmbrăcați tradițional românește sau purtând un obiect tradițional.

Ziua este completată de alte Ediții Speciale Europa FM, iar de la ora 13:00, în direct din București, Moise Guran propune o dezbatere România în Direct.

Imediat după, Marius Ioane și Toader Păun dau startul celui mai așteptat top – 100 DE CÂNTECE PENTRU ROMÂNIA, așa cum a fost stabilit de voturile voastre pe europafm.ro.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.