Ce făcea un suporter la meciul România- Grecia de luni, de pe Arena Naţională

Plictisit de jocul naţionalei, un spectator de pe Naţional Arena a scos cartea şi a început să citească.

“Aseară, la somniferul România-Grecia. Să vii la meci şi să citeşti netulburat- asta înseamnă…ce-o însemna. P.S. Cartea se numeşte “Bine că eşti tu deştept”, scrie în mesajul său un cititor Sport.ro.

Naţionala României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, pe Arena Naţională, în compania selecţionatei Greciei, în etapa a opta a grupei F de calificare la Campionatul European din 2016.

După opt etape, România are patru victorii, scor 1-0 cu Grecia, 1-0 cu Finlanda, 2-0 cu Irlanda de Nord, 1-0 cu Insulele Feroe, şi patru remize, scor 1-1, cu Ungaria, 0-0 cu Irlanda de Nord, 0-0 cu Ungaria şi 0-0 cu Grecia.

Primul loc în grupă este ocupat de Irlanda de Nord, cu 17 puncte, urmată de România, cu 16 puncte, şi Ungaria, cu 13 puncte.

Finlanda este pe locul patru, cu zece puncte, iar Insulele Feroe este pe locul cinci, cu şase puncte. Grecia a acumulat trei puncte şi este ultima în grupă.

Etapa a noua programează, la 8 septembrie, meciurile România – Finlanda, Irlanda de Nord – Grecia şi Ungaria – Insulele Feroe.