Confidenţialitate

Ce fac politicienii de 1 mai?

Unii muncesc, alții petrec acasă: Ministrul de finanțe merge pe litoral, dar ca să supravegheze controalele ANAF, iar cel al agriculturii are întâlniri cu omologii săi europeni în Spania. Unii membrii ai opoziției strâng semnături, potrivit Mediafax.

De 1 Mai, Ministrul de finanțe Eugen Teodorovici se duce pe litoral, dar nu la distracție, spune el, ci pentru a verifica din umbră cum se desfășoară controalele inspectorilor ANAF la hoteluri, cluburi și restaurante.

Prin muncă sărbătorește și ministrul agriculturii. Petre Daea se află la  Sofia, la un forum pe calitate și pe dublu standard, la care participă comisari europeni și miniştrii ai Agriculturii.

Şi cei din opoziţie spun că vor munci, dar sub altă formă. De 1 mai, liderul USR, Dan Barna va fi implicat în strângerea de semnături pentru campania “Fără penali în funcţii publice”.

La capitolul relaxare de 1 Mai… fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache, petrece alături de colegi şi de familie la Olt – până miercuri însă când se întoarce în Parlament pentru dezbaterile pe modificarea Codului penal şi a Codului de procedură penală în cadrul comisiei speciale pentru modificarea legilor justiţiei.

În fine, deputalul PNL Daniel Gheorghe a spus că de 1 Mai se relaxează citind.