Confidenţialitate

Ce e minunat merită neschimbat. Sărbătorește magia care vine din lucrurile simple și câștigă cu Hochland, la EUROPA FM! (P)

Jocul cu “avionul” care convinge copilul să mănânce. Vacanța de vară la bunici. Mesele în familie sau filmele preferate, iar și iar vizionate. Există lucruri simple, dar minunate, pe care nu le-ai schimba niciodată! La fel crede și Hochland și lansează campania de vară „Ce e minunat merită neschimbat. Merită Hochland”.

Fiecare familie are cel puțin un obicei frumos care merită păstrat și transmis mai departe, din generație în generație.

Povestește-ne despre lucrurile simple, dar minunate, trăite de tine în familie, despre obiceiuri pe care le dorești neschimbate, iar Hochland te premiază în fiecare zi în Deșteptarea, la Europa FM.

Poți înscrie mesajele tale în pagina de concurs, în perioada 19 – 30 iulie 2021. Ai șansa de a câștiga unul dintre cele zece premii de 100 de Euro și ocazia să vorbești despre acele obiceiuri ce merită neschimbate, în Deșteptarea.

Dacă te-am inspirat sau pus pe gânduri, te invităm să ne urmărești și îți mulțumim că ești alături de Hochland, de peste 20 de ani. Bucuria gustului rămâne neschimbată.