Confidenţialitate

Ce a spus soția lui Dan Spătaru despre piesa lansată de Jean Gavril & Feli – ”Îți pare rău” – VIDEO

Vineri seară , în Clubul de Weekend, am făcut playlistul pentru Europa FM Live pe Plajă alături de Jean Gavril. Împreună, în direct la Europa FM, am dat play primei piese lansate de Jean Gavril, în urmă cu 7 ani , dar ne-am dus  cu gândul ș ila vacanță și am vorbit despre cum va fi vara asta la Europa FM Live pe plajă.

În luna martie a acestui an, Jean Gavril a lansat în colaborare cu Feli un cover al piesei “Îți pare rău”, iar în direct în Clubul de Weekend, cu Toader Păun, artistul a rememorat întreaga poveste a unui tribut care a readus în prim-plan una dintre cele mai cunoscute piese ale regretatului Dan Spătaru:

“Ne-am gândit că trebuie să luăm legătura cu doamna Sidonia Spătaru și aveam nevoie de confirmarea dânsei că e totul ok. Și ne-am întâlnit la o cafea, i-am arătat înregistrarea piesei și ne-a spus: bravo, măi copii! I-a plăcut foarte mult interpretarea (..) nu-mi venea să cred că ne-a spus asta doamna Sidonia Spătaru”, a mărturisit Jean Gavril.

Piesa Jean Gavril & Feli – ”Îți pare rău” a fost cântată pentru prima dată live la Europa FM, în Deșteptarea:

“A fost un act de curaj să îndrăznim să facem ceva cu o piesă a domnului Spătaru care e o legenda pentru țara asta (…) e de datoria noastră să ne aducem aminte că și părinții și bunicii noștri au avut idolii lor”, a spus Jean Gavril, în direct la Europa FM.

Piesa va putea fi ascultată și la Europa FM Live pe Plajă 2019, după cum artistul a promis în direct, vineri, la Europa FM.