Cazul elevei violate până la leșin în Vaslui, discutat la Guvern

Premierul Victor Ponta a cerut ministrului Justiției să ia măsuri în cazul judecătorilor care au decis eliberarea celor 7 tineri din Vaslui care au violat o elevă până când aceasta a leșinat.

Dacă CSM nu i-a nicio măsură, mai bine vă dați demisia – i-a spus șeful guvernului ministrului Robert Cazanciuc:

“Vă rog, şi sper că nu e nicio presiune la adresa Justiţiei, să vă exercitaţi atribuţiile pe care le aveţi, ce aşteaptă oamenii de la dumneavoastră ca ministru al Justiţiei, în acest caz şi sunt convins că veţi face acest lucru”, i-a spus Ponta lui Robert Cazanciuc. Acesta din urmă i-a răspuns că a fost sesizată Inspecţia Judiciară ”şi în scurt timp o să avem o evaluare”.

“Poveşti! Poveşti am mai auzit. Poate de data asta îi apără şi pe oameni, nu-i apără doar pe cei dintre ei care greşesc, şi cu asta am spus foarte clar ce gândesc”, a precizat Victor Ponta.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

În prezent, cei 7 violatori, cu vârste între 18 și 27 de ani, sunt cercetați sub control judiciar. Ei trebuie să se prezinte zilnic la Poliție.

Peste 100 de mii de oameni au semnat o petiție online prin care solicită judecarea acestora în stare de arest preventiv.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS