Confidenţialitate

Caz de coronavirus la FC Dinamo

FC Dinamo a raportat, joi, un caz pozitiv de infectare cu noul coronavirus în cadrul clubului.

“Toţi componenţii lotului dinamovist, membrii staff-ului tehnic şi medical din cadrul echipei noastre, precum şi personalul auxiliar pentru organizarea meciurilor la stadionul din Ştefan cel Mare au efectuat miercuri, 10 iunie 2020, testul Real Time PCR pentru diagnosticarea COVID-19. În urma acestei testări a fost depistat un caz pozitiv, a anunţat medicul Liviu Bătineanu pentru site-ul oficial al clubului, fcdinamo.ro. Medicul dinamovist precizează că persoana depistată pozitiv nu face parte din lotul de jucători sau din conducerea tehnică şi medicală a echipei, fiind izolată în această dimineaţă la stadionul Dinamo”, potrivit unui comunicat al grupării din Șoseaua Ștefan Cel Mare.

Magazinerul clubului Dinamo a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, relatează presa sportivă.

“În această dimineaţă, la ora 9.30, au venit rezultatele unor teste făcute la club şi a fost depistat acest caz, pozitiv, de coronavirus. Respectiva persoană nu face parte din staff-ul echipei şi nu a intrat în contact cu jucătorii. Momentan, nu s-a luat nicio decizie care să schimbe programul formaţiei, o să vedem”, au declarat oficiali ai clubului pentru gsp.ro.

Potrivit telekomsport.ro, miercuri au fost testaţi toţi angajaţii lui Dinamo. Pentru jucători a fost al patrulea test pentru coronavirus, toate ieşind negative. Însă cel al magazinerului echipei a fost pozitiv.