Confidenţialitate

Cătălin Tolontan: “Încă un om se retrage de pe prima scenă a statului român, fără să primească mulţumiri de la cel mai înalt nivel” – VIDEO

După ce luni Administrația Prezidențială a anunțat că președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruța Kovesi din funcția de șef al Direcției Naționale Anticorupție, Cătălin Tolontan a fost invitat în Deşteptarea.

“Atunci când Constituţia ne spune ceva, noi trebuie să aplicăm acest lucru. Regulile Constituţiei sunt, probabil, unele dintre cele mai preţioase bunuri comune pe care le avem în această ţară.

Dacă Laura Codruţa Kovesi a făcut mult mai mult bine decât rău, acest lucru se va vedea. Acest lucru este cu adevărat moştenirea. Ceea ce urmează în DNA este moştenirea de lider, de manager, de procuror şef a Laurei Codruţa Kovesi. Pentru că sistemele pe care le-a întărit vor trebui să funcţioneze în continuare”, a declarat Cătălin Tolontan.

“Încă un om se retrage de pe prima scenă a statului român, fără să primească mulţumiri de la cel mai înalt nivel. Este îngrozitor acest lucru.

Oameni, unul după altul, minişti, procurori şefi, şefi de poliţie, oameni care se retrag fără ca nimeni să le mulţumească pentru lucrurile bune pe care le-au făcut”, a continuat Cătălin Tolontan.