Confidenţialitate

Cătălin Striblea recomandă albumul lui Tom Jones, “Surrounded By Time” | Recomandat de Europa FM

În Weekend cu Prietenii, Mihai Dinu aduce Recomandat de Europa FM, o serie de idei pentru vacanță, recomandări de albume muzicale, cărți sau rețete împărtășite de colegi, vedete sau persoane publice.

Bucuria de a asculta vine din partea colegului nostru Cătălin Striblea, realizatorul emisiunilor România în Direct, Rațiunea Zilei și Deșteptarea României, la Europa FM, care ne recomandă să ascultăm albumul-epilog a lui Tom Jones,Surrounded By Time”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

“Azi un album muzical, știu că lumea nu mai ascultă albume, ascultăm direct playlist-uri, dar din când în când merită un album pentru a asculta un artist cap coadă. Este un album liniștit, așezat, poate chiar trist. Faceți-vă puțin timp și ascultați-l pe Tom Jones la 81 de ani, se numește Surrounded By Time albumul acesta și conține piese cover pe care Tom Jones și-a dorit să le cânte întreaga viață.

Este și un album ca un epilog, el nu se mai aștepta să cânte la vârsta asta, dar convins de un producător celebru (n.r. Ethan Johns) care a lucrat și cu Kings Of Leon, a hotărât să facă aceste cover-uri și să le dea o față nouă.

Stevie Wonder spunea, la un moment dat, despre Tom Jones că este cel mai mare artist ce interpretează piesele altora. El n-a putut să scrie piese, dar avea această calitate de a simți ce-i în cântecul altora.

Iar el asta face pe Surrounded By Time. Nu sunt piese pop, așa cum ne obișnuise cu Sex Bomb și așa mai departe, seamăna pe alocuri și cu muzica psihedelică a anilor ‘60, este blues, este și rock. Este o muzică ce-ți arată un mare, mare, mare artist și îi dă o față nouă acum la bătrânețe. Vi-l recomand cu toată căldura, va fi o oră bine, bine petrecută, Tom Jones Surrounded By Time, recomandă Cătălin Striblea.