Cătălin le spune MULȚUMESC chirurgilor de la Spitalul Drobeta-Turnu Severin: „Datorită lor sunt și pot scrie aceste rânduri”

Cătălin Zozi, din Drobeta-Turnu Severin, a transmis un mesaj special de mulțumire în emisiunea Europa Express de marți. Cătălin i-a mulțumit fratelui său și a ales ca ciocolata personalizată Atenție! să ajungă la echipa de medici chirurgi a Spitalului Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin.

”Aș dori ca acest mic gest să ajungă la echipa de medici din secția Chirurgie a Spitalului Județean din Drobeta-Turnu Severin, conduși de domnul doctor Iman, șeful secției”, ne-a scris Cătălin. Le mulțumesc pentru că își practică meseria cu devotament și seriozitate …și…datorită lor sunt și vă pot scrie aceste rânduri: ‘De la mine puțin, de la Dumnezeu mai mult.’ Le urez sănătate și bucurii. Respect!”

Baxul de ciocolată Atenție! va ajunge, așadar, la secția de chirurgie a Spitalului Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin, cu următorul mesaj din partea lui Cătălin:

”Mulțumesc! Respect!”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Spune MULȚUMESC în fiecare zi oamenilor care-ți sunt alături! Europa Express te ajută să le spui MULȚUMESC oamenilor speciali și cu un bax de ciocolată ATENȚIE! personalizată de Europa FM cu mesajul tău de mulțumire!

În fiecare zi, de luni până vineri, alegem în Europa Express o persoană căreia te ajutăm să îi spui mulțumesc cu o ciocolată bună! Iar ţie îţi oferim un dar surpriză din partea Europa FM!