Confidenţialitate

Cătălin Hîldan, comemorat de suporteri pe stadionul Dinamo

Suporterii dinamoviști se reunesc, miercuri seară, pe stadionul Dinamo,  în amintirea lui Cătălin Hîldan.

Fanii echipei din Ștefan cel Mare vin să-l comemoreze pe fotbalistul mort în urmă cu 16 ani în timpul unui meci amical.

Acțiunea are o dublă însemnătate: miercuri seară, pe stadion se va afla și Cătălin, suporterul dinamovist pe care fanii clubului îl ajută să lupte împotriva cancerului.

Ora 18.30, este momentul adunării pe stadionul din Ștefan cel Mare: se împlinesc 16 ani de la trecerea în nefiinţă a „Unicului Căpitan“, Cătălin Hîldan.

Clubul de fotbal îl va comemora alături de „toţi cei care au sufletul alb-roșu”, transmit membrii Peluzei Cătălin Hîldan pe site-ul fcdinamo.ro.

Suporterii vor, cu acest prilej, să îi dea unui alt Cătălin forța necesară unui nou început.

Cătălin este un înfocat suporter pentru care, în urmă cu 9 luni, fanii dinamoviști au început o campanie de stângere de fonduri pentru a-l ajuta să lupte cu cancerul.

Au fost făcute donații și licitații, Cătălin a urmat tratamentul și va fi prezent diseară în arenă.

Unul dintre cele mai valoroase articole, scos la licitație în cadrul campaniei “Ajutați-l pe Cătălin”, tricoul de joc al lui Cătălin Hîldan de la echipa națională, va fi pus în vestiarul Câinilor în prezența familiei Hîldan și a colegilor de echipă.

Cătălin Hîldan a încetat din viaţă în octombrie 2000.

Mijlocaşul s-a prăbuşit pe teren în minutul 74 al unui meci amical disputat la Olteniţa şi a decedat în urma unui atac de cord, la vârsta de 24 de ani.

Cătălin Hîldan a rămas în memoria suporterilor dinamovişti drept “Unicul Căpitan” iar peluza stadionului din Ștefan cel Mare îi poartă numele, chipul său e imprimat pe tricourile de joc, iar numărul 11 a fost retras pentru totdeauna.