Confidenţialitate

Cătălin Drulă: Pentru refacerea grabnică a coaliției ar trebui păstrate portofoliile și negocierile din decembrie | AUDIO

Au fost negocieri miercuri, 3 noiembrie 2021, între PNL și USR pentru refacerea coaliției de Guvernare, după două luni de criză politică. Soluția cea mai rapidă pentru a merge cât mai repede cu un Guvern în Parlament este ca partidele din coaliției să-și pătreze portofoliile pe care le-au avut înainte de despărțire, a spus vicepreședintele USR la Europa FM.

Pentru refacerea cât mai grabnică a acestei coaliții, păstrarea portofoliilor și a negocierilor din decembrie ar fi cea mai sănătoasă variantă. Evident că întotdeauna se poate și altfel. Eu cred că de la asta ar trebui să plecăm, de la ceea ce s-a negociat”, explicat Cătălin Drulă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

PNL susține în continuare că vrea să dea premierul, fără să arunce în spațiul public vreun nume. Și liderul liberalilor, Florin Cîțu, spune că o soluție ar fi ca USR să-și păstreze ministerele.

„Premierul este de la PNL și am vorbit ca acordul coaliției să fie mai în detaliu pentru că în iarnă nu am avut timp să avem toate detaliile, ca să nu mai avem astfel de probleme. Am discutat mai mult despre programul de guvernare”, a sus Florin Cîțu miercuri, 3 noiembrie 2021.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Chiar dacă pare că PNL și USR s-au înțeles, liberalii nu renunță la a discuta mâine cu cei de la PSD.

Florin Cîțu și liderul social democraților, Marcel Ciolacu, au programată o întâlnire în jurul prânzului.

Sursa foto: Europa FM

Citește și: Cătălin Drulă, despre lotul 2 al Autostrăzii A10 Sebeș – Turda: „La 1 decembrie este gata” | VIDEO