„Cât de rușinos!”- Polițistul Marian Godină critică felul în care se exprimă ministrul de Interne Carmen Dan

„Cât de rușinos!” – este reacția polițistului Marian Godină după noile declarații făcute de ministrul de Interne. Într-un mesaj publicat pe Facebook, Marian Godină spune că doamna ministru Carmen Dan vorbește, cităm, „ca tanti de la tarabă”.

***

„Cât de rușinos! Ministru de interne în 2018 și vorbește ca tanti de la tarabă care îți vinde decât mere” – scrie polițistul Marian Godină pe Facebook.

El se referă la recenta declarație a ministrului Carmen Dan despre bărbatul suspectat de pedofilie care lucrează la poliția rutieră:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Supărarea polițistului Marian Godină vine de la faptul că doamna ministru a folosit „decât” în loc de „doar” – și amintește:

„Doamna ministru este aceeași care a zis pronume, în loc de prenume, aceeași care n-a avut nicio reacție la postarea unei colege a dumneaei în care era denigrată toată Poliția Română și aceeași care s-a arătat imediat iritată de explicațiile șefului Serviciului Omoruri în legătură cu modificările aduse Codului Penal și Codului de Procedură Penală”.

Mihai Godină își încheie mesajul astfel:

„Tot dumneaei este dezamăgită că nimeni nu face un pas în spate. Oare cine ar trebui să facă un pas în spate? Decât cine?”.

Sophie Dimulete:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS