Cât de departe poate merge dragostea unui câine pentru stăpân: Reclama care te va emoționa până la lacrimi – VIDEO

Agenția de publicitate din spatele reclamelor de Crăciun John Lewis a demonstrat din nou că poate crea povești impresionante când vine vorba de campanii emoționante cu tematică socială.

Ramura argentiniană a agenției de publicitate DDB a produs un spot emoționant despre donarea de organe, clientul fiind una dintre cele mai mari organizații din Argentina care se ocupă cu creșterea nivelului de conștientizare asupra donării de organe.

Intitulată Bărbatul și câinele/ The Man & The Dog, reclama a strâns peste 5,6 milioane de vizualizări într-o săptămână de la publicarea pe YouTube.

Spotul spune povestea unui bărbat în vârstă și a câinelui său care se deplasează mereu împreună. Chiar și când bătrânul merge la magazine și în vizită la prietenii săi, câinele îl așteaptă afară și e întâmpinat de stăpânul său cu o mângâiere pe cap.

Asta până într-o zi, când bătrânul leșină brusc și este dus la spital, iar câinele este văzut privind lung prin deschizătura ușii spitalului pe măsură ce aceasta se închide și stăpânul său este dus înăuntru.

Fidel acestuia, câinele așteaptă în curtea spitalului, pe ploaie, frig, și noapte. În momentul în care orice speranță pare să fi dispărut pentru prietenia dintre bătrân și câine, ușile spitalului se deschid pentru a face loc unei femei în cărucior cu rotile. Ochii ei îi întâlnesc pe cei ai câinelui, care se ridică și se repede să o întâmpine.

”Devino donator de organe” este mesajul care apare la finalul reclamei – sugestia subtilă fiind că viața femeii a fost salvată pentru că bătrânul era în registrul donatorilor de organe.