Cât costă cadourile de Moș Nicolae ?

În magazine, hipermarketuri dar și online puteți găsi cadouri pentru cei mici chiar și la prețuri foarte mici. Cărți pentru bebeluși sau de povești clasice pornesc de la 2 lei și pot ajunge până la 40-50 de lei, chiar și mai scumpe. Și cărțile de colorat costă cam 4-5 lei.

La capitolul jucării, ne uităm la câteva mașinute, care pornesc de la 10 lei cele mai simple, o mașinuță mai mare costă cam 40 de lei, iar pentru una cu telecomandă, de exemplu, plătim în jur de 100 de lei.

Păpușile pornesc de la prețul de 30 de lei, și pot ajunge până la câteva sute. În general, cele mai scumpe sunt cele despre care copiii știu deja din reclame.

Nu este Moș Nicolae fără dulciuri și fructe în ghetuțe. Orice copil își dorește ciocolată, așa că vă spun că veți găsi în magazine sortimente la toate prețurile. O ciocolată costă de la 3 lei până la zeci de lei. La fel și un kilogram de mandarine, iar unul de banane costa 5 lei.

Tragem linie și calculăm: dacă Moș Nicolae vine la o familie cu doi copii, și cumpără o carte, o jucărie și ceva dulce, se poate încadra într-un buget de 60 de lei pentru copii.

Nu uitați, dacă alegeți să îl ajutați pe Moșu și să cumpărați online, adăugați încă 10-15 lei pentru transport.  Și nu multe firme livrează în aceeași zi, iar moșul riscă să nu ajungă la timp.