Confidenţialitate

Cât costă biletele pentru concertul Guns N’ Roses de la București (P)

Au rămas doar câteva zile până la concertul Guns N’ Roses de la București programat pe 16 iulie, pe Arena Națională. Legendara trupă rock va sosi pentru prima oară în România în formula clasică, astfel că pe scenă vor urca Axl Rose, Slash și Duff McKagan.

Biletele la categoriile Standing A (650 lei) și Categoria 5 (300 lei) au fost epuizate în totalitate. În rest, în celelalte zone ale stadionului încă mai sunt disponibilități.

Prețul biletelor la concertul Guns N’Roses

 • Standing B (Pe teren, fără loc, în spatele Standing A) – 365 lei
 • Categoria 1 – 900 lei
 • Side View – Vizibilitate laterală – Categoria 1 – 900 lei
 • Categoria 2 – 650 lei
 • Side View – Vizibilitate laterală – Categoria 2 – 650 lei
 • Categoria 3 – 495 lei
 • Side View – Vizibilitate laterală – Categoria 3 – 495 lei
 • Categoria 4 – 395 lei
 • Side View – Vizibilitate laterală – Categoria 4 – 395 lei
 • Side View – Vizibilitate laterală – Categoria 5 – 300 lei
 • Categoria 6 – 250 lei

Prețul pachetelor speciale la concertul Guns N’ Roses

Cei care doresc să achiziționeze Ultimate Package la concertul Guns N’ Roses de la București trebuie să achite 5370.56 lei. În acești bani vor primi un bilet de acces în zona cu locuri în picioare din fața scenei (Standing A), cu acces pe platforma VIP) și acces în culise pentru o discuție cu unul dintre membrii echipei de producție Guns N’ Roses.

În acești bani este inclus și acces prioritar, precum și acces la barul gratuit. Posesorii acestui pachet primesc și o pană de chitară Guns N’ Rosess, un obiect de merchandise, ecuson cu turneul Guns N’ Roses și o fotografie cu instrumentele trupei.

Un alt pachet disponibil este Premium Early Entry Package, la un preț de 1420.56 lei. Acesta conține un bilet de acces în zona cu locuri în picioare din fața scenei (Standing A), acces înaintea participanților deținători de bilete standard, un obiect de merchandise și ecuson cu turneul Guns N’ Roses.

Există și un pachet Early Entry Package, la prețul de 1048.33 lei, cu mențiunea că locul este în zona Standing B, dar include celelalte beneficii amintite aici. În privința Gold Hot Ticket, acesta are un preț de 1583.33 lei și include un bilet la o categorie superioară de preț, cu loc pe scaun, un obiect de merchandise și ecuson cu turneul Guns N’ Roses.

Guns N’ Roses are o istorie de peste 35 de ani

Guns N’ Roses este una dintre cele mai cunoscute formații de hard rock din istorie, reușind să umple stadioane și săli de concerte din toată lumea. A lansat până acum 6 albume de studio, iar trupa a fost inclusă de mai bine de un deceniu în Rock and Roll Hall of Fame.

Melodiile trupei au putut fi auzite și pe coloana sonoră a unor filme foarte cunoscute, precum Thor Love and Thunder, Terminator Salvation, Jumanji, Body of Lies și altele. Succesul trupei a inspirat și apariția unui joc video denumit Guns and Roses, care încă mai poate fi cumpărat de pe Steam. În plus, dezvoltatorii de jocuri de cazino online alocă un spațiu aparte artiștilor de top, iar Guns N’ Roses face parte din această categorie, alături de Kiss, Alice Cooper, Jimi Hendrix, Elvis și alte legende din istoria muzicii. Slotul Guns N’ Roses (NetEnt) include melodii ale trupei, are animații excelente, iar simbolurile sunt chiar Axl Rose, Slash și Duff McKagan.

Phil Campbell and the Bastard Sons vor concerta în deschiderea Guns N’ Roses

Concertul Guns N’ Roses de la București va fi deschis de Phil Campbell and the Bastard Sons. Acest proiect a fost inițiat de fostul chitarist al trupei Motorhead și a luat naștere în 2016, la Wacken Open Air. A lansat până acum 2 albume de studio, urmând ca în scurt timp să apară și al treilea. Din proiect fac parte și trei dintre copiii lui Phil Campbell – Todd, Dane și Tyla. Vocalist este Joel Peters.