Confidenţialitate

Dacă ai un copil smart care te-a uimit descurcând o problemă tehnică,  înscrie povestea voastră în această pagină. În fiecare dimineață, în Deșteptarea,  un Smart TV LG cu funcții de inteligență artificială poate fi al tău…iar privitul la televizor nu va mai fi niciodată la fel!

 

Regulamentul concursului

Câteva dintre funcţiile inteligente +

Functie oferita pe platforma Smart LG – iti ofera posibilitatea de a bloca continutul din aplicatii, dar si din programul TV in functie de varsta copilului (continut stream tv sau din aplicatii video on demand- documentare, desene animate sau filme care au setata varsta aleasa de  tine )

Aceasta este o functie oferita pe platforma Smart LG care iti ofera posibilitatea blocarii pe baza de parola a porturilor HDMI, la alegere ( consola, receiver prin satelit , computer etc). De exemplu : Daca blochezi accesul la consola,  copilul nu va putea sa utilizeze consola de jocuri in timpul in care parintii nu sunt acasa.

Aceasta functie blocheaza continutul la anumite aplicatii (de ex Youtube )

Comenzile vocale pot fi utilizate in limba engleza. De exemplu, dimineata, in timp ce iti pregatesti copilul sau copiii pentru scoala, poti afla:

What time is it?– Cat e ceasul?

How is the weather today? – Cum e vremea azi?

Change to Channel 7!– Muta pe canalul 7!

Change input to HDMI (Cand vrei sa treci din aplicatii pe consola de jocuri )

Recommend me something to watch! (ex :  Iti va recomanda nouati din aplicatiile pe care le utilizezi, pe baza istoriei tale de navigare)

Show me pictures on TV ( ex : poti sa vezi pozele stocate pe mediile de stocare externe)

Switch to Game Console

Set the screen to Cinema Mode (ex :  urmaresti un film si vrei sa schimbi setarile de imagine si sunet pe Cinema Mode)

Turn off the TV after 30 min ( ex : pleci la culcare si vrei sa te asiguri ca si copilul se va culca in urmatoarele 30 min)

Turn on the TV at 7 AM

Go to Web Browser ( Ex : te uiti la un film pe o platforma online, vrei sa verifici o informatie pe net, ii ceri televizorului sa mute pe Web Browser si apoi dupa ce ai verificat ii ceri Play Movie si te intorci la filmul pe care il urmareai)