Confidenţialitate

Castelul Bran: ”Ne cerem scuze pentru toate mizeriile prin care trebuie să treceți ca să vă puteți bucura de un sfârșit de săptămână binemeritat la munte”

Reprezentanții Castelului Bran își cer scuze, în limbile română și engleză, pentru dificultățile prin care trebuie să treacă turiștii pentru a ajunge să viziteze muzeul aflat în una dintre cele mai frumoase regiuni montane din țară.

Ținând cont de stadiul lucrărilor la DN73, care determină șoferii să petreacă ore bune în blocajele formate pe acest drum, reprezentanții muzeului anunță că îți modifică condițiile de vizitare. Astfel, în zilele vineri, sâmbătă și duminică, ultima intrare va avea loc la ora 17.00, fără a aplica ”tariful special de after hours”.

”Ne cerem scuze pentru toate mizeriile prin care trebuie să treceți ca să vă puteți bucura de un sfârșit de săptămână binemeritat la munte. Începând de astăzi și până la mijlocul lunii noiembrie 2018 când, conform știrilor difuzate de mass-media, se vor ridica restricțiile de circulație pe DN73, indiferent de stadiul lucrărilor, am hotărât să împărțim cu dumneavoastră costurile acestei situații inacceptabile create de autorități și vom prelungi cu o oră programul de funcționare a Castelului Bran.

Astfel, în zilele vineri, sâmbătă și duminică, ultima intrare va avea loc la ora 17.00, fără a aplica tariful special de after hours.

Protestăm, încă o dată, față de situația inadmisibilă, intolerabilă și periculoasă creată de autorități și de firmele care execută lucrările de reabilitare a DN73, pe tronsonul Râșnov-Bran, situație de natură a aduce grave prejudicii economiei celei mai importante destinații turistice din România”, au transmis reprezentanții Castelului Bran prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook a muzeului.

Textul este însoțit și de o imagine care arată stadiul lucrărilor la DN73.