Cascadorie în trafic: o femeie a luat pe capotă un bărbat care o acuza că l-ar fi tamponat – VIDEO

Incident cu iz de cascadorie mai puțin obișnuit pentru traficul rutier din București. O șoferiță din Capitală a purtat pe capota mașinii, preț de câteva sute de metri, un bărbat care o acuza că l-a tamponat în trafic. Întregul incident a fost filmat de un alt șofer iar imaginile s-au viralizat pe internet în doar câteva ore.

Incidentul a fost filmat de un alt șofer care se afla în zonă.

 

Tara lui Papura Voda…..pe scurt era sa o mierlesc la propriu !!!!Mai exact : am fost lovit pe dreapta spate de catre…

Posted by Robert Stefan on Wednesday, 11 November 2015

 

După cum povestește bărbatul pe Facebook, povestea a început în fața magazinului Unirea, când o altă mașină l-a tamponat în partea din spate a autoturismului. La volan se afla o femeie care a refuzat însă să oprească și și-a continuat drumul spre piața Universității. Bărbatul a urmărit-o și a coborât din mașină la un semafor unde i-a spus să tragă pe dreapta. Însă femeia a accelerat fără să-l ocolească iar bărbatul s-a prins de ștergătoarele de pe parbriz. Cascadoria a continuat până la Piața Romană, unde mașina s-a oprit din nou la semafor și bărbatul a putut să coboare.

 

Între timp disputa s-a mutat la secția de poliție, unde femeia susține că bărbatul ar fi intenționat să o agreseze și s-a speriat. Însă bărbatul spune că va depune plângere pentru tentativă de omor.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS