Casa Regală: Principesa Sofia, pentru o săptămână, în Elveția, alături de Regele Mihai

Principesa Sofia se află în această săptămână la reședința privată a Regelui Mihai din Elveția, pentru a-i fi alături tatălui său.

„Luni, 20 noiembrie 2017, Alteța Sa Regală Principesa Sofia a sosit în Elveția, la reședința privată a Majestății Sale Regelui, pentru a sta alături de tatăl său de-a lungul acestei săptămâni”, informează romaniaregala.ro.

La sfârșitul săptămânii trecute, Casa Regală a informat că Regele Mihai se află într-o situație îngrijorătoare de sănătate.

„În zilele care au trecut de la comunicatul din 6 noiembrie, starea generală a Regelui Mihai nu s-a agravat, semnele vitale ale Majestății Sale aflându-se pe o platformă constantă. Medicii au administrat o medicație care să ușureze somnul și respirația. Cu toate acestea, Majestatea Sa continuă să se afle într-o stare îngrijorătoare de sănătate. Scăderea accentuată a capacităților fizice și a capacității de comunicare, precum și imposibilitatea de a se deplasa fără ajutor au rămas la același nivel”, preciza Casa Regală.

În cursul săptămânii trecute, șeful Casei Majestății Sale Regelui Mihai, Andrew Popper, a afirmat că starea fostului suveran este una „foarte precară”.

„Starea este foarte precară. Medicii, în acest moment, își concentrează eforturile pentru a-l menține pe Majestatea Sa fără dureri și într-o stare confortabilă. Previziunile sunt imposibile în aceste cazuri. Nu putem să spunem. Sunt momente mai bune, momente mai proaste. Pentru moment, din fericire, situația s-a stabilizat”, a declarat Andrew Popper, la TVR 1.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS