Caro Emerald, în concert la Sala Palatului

Artista olandeză Caro Emerald, miercuri, la Sala Palatului din Capitală, în cadrul turneului internațional de promovare a EP-ului ”Emerald Island”.

Cântăreața este apreciată pentru recitalurile sale, fiind considerată drept una dintre cele mai bune voci live.

După un debut fulminant cu albumul ”Deleted Scenes from the Cutting Room Floor”, inspirat din muzica anilor ‘40 – ‘50, Caro Emerald a ajuns rapid în playlistul radiourilor europene, iar piesa “A Night Like This” i-a oferit o noua prezență în clasamentele muzicale. Albumul s-a vândut în peste 1,5 milioane de exemplare, artista fiind răsplătită și cu un Edison Award, una dintre cele mai vechi distincții din lume, oferită artiștilor cu rezultate remarcabile în industria muzicală, încă din anul 1960.

Cel de-al doilea album, ”The Shocking Miss Emerald”, apărut în 2013, a intrat direct pe prima poziție în clasamentul din Marea Britanie, fiind urmat de o lungă serie de concerte și prezențe în cadrul mai multor festivaluri din Europa.

”Va fi un concert cu piesele deja cunoscute publicului, dar și cu multe surprize și piese noi”, a mărturisit artista într-un interviu acordat Europa FM.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS