Caro Emerald: ”Vreau să fac cea mai bună muzică pentru fanii mei” – AUDIO

În acest weekend, Caro Emerald vorbește într-un interviu în exclusivitate la Europa FM despre piesele care i-au făcut numele cunoscut în întreaga lume și motivele pentru care după două albume de succes a urmat o pauză de patru ani, atenuată în primăvara acestui an prin lansarea unui LP.

De ce a trecut atât de mult timp de la ultimul album de studio Caro Emerald?  ”Nu o fac intenționat. Ceea ce facem este să scriem și rescriem muzică nouă dar nu o lansăm până când nu simțim că este foarte bună. Dacă nu este suficient de bună, nu lansăm.

Este foarte greu să estimăm cât timp ne va lua să terminăm ceva care este suficient de bun. Cred că de data asta ne-a luat mai mult. Desigur, să am doi copii între timp, nu ajută. Ar putea fi și ăsta un motiv. Așa privesc eu lucrurile, vreau să fac cea mai bună muzică pentru fanii mei. Asta înseamnă că dacă trebuie să aștepte pentru ea, atunci așa să fie”, mărturisește Caro Emerald, la Europa FM.

Interviul complet acordat de Caro Emerald postului de radio Europa FM va putea fi ascultat sâmbătă, în emisiunea O dimineață de milioane.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Caro Emerald cântă în România în 2018

Pe 28 februarie, la Sala Palatului din Capitală, Caro Emerald concertează în cadrul turneului internațional de promovare pentru EP-ul ”Emerald Island”. ”Va fi un concert cu piesele deja cunoscute publicului, dar și cu multe surprize și piese noi”, mărturisește artista la Europa FM.

Caro Emerald, olandeza care a debutat în 2009 cu celebra piesa “Back it Up”, este adesea lăudată pentru show-urile sale, fiind considerată drept una dintre cele mai bune voci live. După un debut fulminant cu albumul ”Deleted Scenes from the Cutting Room Floor”, inspirat din muzica anilor ‘40 – ‘50, Caro Emerald a ajuns rapid în playlistul radiourilor europene, iar piesa “A Night Like This” i-a oferit o noua prezență în clasamentele muzicale. Albumul s-a vândut în peste 1,5 milioane de exemplare, artista fiind răsplătită și cu un Edison Award, una dintre cele mai vechi distincții din lume, oferită artiștilor cu rezultate remarcabile în industria muzicală, încă din anul 1960.

Cel de-al doilea album, ”The Shocking Miss Emerald”, apărut în 2013, a intrat direct pe prima poziție în clasamentul din Marea Britanie, fiind urmat de o lungă serie de concerte și prezențe în cadrul mai multor festivaluri din Europa.

În primăvara acestui an, Caro Emerald a lansat EP-ul ”Emerald Island”, care dă numele turneului ce va include și concertul programat pentru începutul anului viitor la București.