Carmen Dan: Vreau să transmit un mesaj de stabilitate

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a precizat, vineri, într-o declaraţie de presă la sediul MAI, că vrea să transmită ”un mesaj de stabilitate” şi a ţinut să precizeze, referindu-se la declaraţia premierului că a discutat cu mai mulţi miniştri pentru ca aceştia să îşi facă treaba, că pe ea nu a sunat-o nimeni, iar dacă ar fi făcut-o, ea se afla la minister.

”Nu a fost o declaraţie de presă cu o temă anunţată, pentru că în ultimele zile am primit foarte multe mesaje atât de la cetăţeni, cât şi de la angajaţi MAI. Mi se puneau o serie de întrebări referitoare la nişte activităţi pe care noi le-am început în cadrul ministerului – stadionul Dinamo, activitatea DGPI, proiectul cărţii electronice de identitate”, a spus Carmen Dan.

Ea a adăugat că unele dintre mesaje au fost mesaje de transmitere a dorinţei de a continua.

”Este motivul pentru care am considerat că e foarte important să transmit un mesaj de stabilitate”, a ărecizat ministrul demisionar.

Carmen Dan a menţionat că, aseară, în cadrul unei conferinţe de presă la Palatul Victoria, ”s-a indus ideea că miniştrii nu sunt prezenţi la minister”. ”Mai mult, s-a spus că s-a încercat sau s-a luat legătura cu unii miniştri care au fost trimişi la minister. Pe mine nu m-a sunat nimeni. Dacă m-ar fi sunat, eu aş fi fost la minister”, a continuat ea.

”Acesta este un semnal atât pentru opinia publică, cât şi pentru colegii mei din minister, care trebuie să ştie că au ministru şi că lucrurile în acest minister merg îmainte, fără sincope”, a subliniat Carmen Dan.

Ministrul demisionar a prezentat o sinteză a activităţii MAI în mandatul său şi a spus că ea este în minister, însă şi-a delegat o parte din atribuţii.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS