Carmen Dan: Grindeanu e singur, un premier al nimănui, legat cu lanţuri de scaunul de prim-ministru

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, la sediul ministerului, că în acest moment Sorin Grindeanu ”este singur, un premier al nimănui, legat cu lanţuri de scaunul de prim-ministru”. Ea a acuzat colaborarea defectuoasă cu premierul şi a spus că demisiile miniştrilor ”nu sunt întâmplătoare”, ci reprezintă un semnal pe care au vrut să îl dea ccă nu se mai putea continua în această formulă.

”Nimeni nu i-a dat domnului Grindeanu o foaie de hârtie şi un pix şi i-a spus «notează nişte nume care vor fi miniştri». Vă garantez că nu a fost aşa. Nimeni nu l-a oprit să îşi spună părerea în CEX sau la Palatul Victoria”, a afirmat Carmen Dan, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor.

”Demisiile noastre nu sunt întâmplătoare. am vrut să dăm un semnal foarte clar că nu mai puteam continua în această formulă. Noi am conştientizat că aceste program nu este al lui Sorin Grindeanu, este al partidului şi este în interesul României”, a susţinut ea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ministrul demsionar a acuzat colaborarea defectuoasă cu premierul, arătând că atunci când existau probleme acesta nu se implica în găsirea de soluţii pentru rezolvarea acestora.

”Nu este suficient să ridici o problemă dacă simţi că după aceste discuţii nu se întâmplă nimic”, a spus ea.

În opinia ei, procedural, membrii Guvernului nu au greşit, pentru că întâi au mers şi au discutat la Palatul Victoria şi abia apoi le-au discutat în plan politic.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS