Carlo Ancelotti: “Avem o echipă fantastică la Bayern”

Carlo Ancelotti anunță că Bayern Munchen va păstra un stil de joc ofensiv sub comanda lui.  Tehnicianul italian a fost prezentat oficial la gruparea bavareză și l-a lăudat pe predecesorul său, Pep Guardiola, despre care a spus că a făcut o treabă excelentă.

“Avem o echipă fantastică. Știu că stilul lui Bayern este unul de atac iar eu iubesc fotbalul ofensiv”, a adăugat Ancelotti, care speră să îi mulțumească pe suporteri și să cîștige toate competițiile în care este angrenat clubul din Munchen. Ancelotti s-a declarat încîntat de primele transferuri făcute în mandatul său și a spus că este posibil să mai ceară jucători pînă la 31 iulie, cînd expiră perioada de mercato.

Bayern l-a transferat în această vară pe Mats Hummels de la Borussia Dortmund, pentru 38 de milioane de euro, și a mai plătit 35 de milioane de euro pentru a-l aduce de la Benfica pe Renato Sanches, mijlocaşul de 19 ani considerat unul dintre cei mai buni jucători de la Euro.

Carlo Ancelotti o preia pe Bayern Munchen după ce Pep Guardiola a plecat la Manchester City. Italianul era liber de contract după despărțirea de Real Madrid.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS