Confidenţialitate

Carla’s Dreams păstrează primul loc în Europa Top Hit

Piesa Carla’s Dreams – “Te rog” rămâne şi în această săptămână în fruntea clasamentului celor mai bune 20 de piese de la Europa FM.

Carla’s Dreams este un proiect muzical apărut în 2012, în spatele căruia se află o armată de oameni, cu vârste diferite. Ei sunt atât din România, cât și din Republica Moldova.

”Piesele noastre sunt foarte diferite, tocmai din cauză că nu suntem toți ( cei din proiect ) de aceeași vârstă. Și nu suntem doar băieți. Și piesele sunt în limbi diferite: rusă, română și engleză”, explică, într-un interviu video Carla’s Dreams.

Sâmbătă, de la ora 16, Adi Luca a prezentat topul aşa cum l-aţi votat pe europafm.ro, schimbările fiind notabile în top 3. Dacă în fruntea Europa Top Hit nu sunt noutăţi, pe locurile următoare au urcat Mihail – “Mă ucide ea” şi R. City feat Adam Levine – “Locked Away”.

O nouă ediţie Europa Top Hit va putea fi ascultată la Europa FM sâmbătă de la ora 16:00. Până atunci, cele mai bune 20 de piese ale săptămânii pot fi ordonate cu drag/drop pe europafm.ro, cu un click aici!