Confidenţialitate

Carla’s Dreams a oprit un concert la Piatra Nemț, după ce mai multe persoane din public au leșinat

Concertul trupei Carla’s Dreams de la Piatra Neamţ a fost oprit, vineri seara, după ce mai multe persoane s-au simţit rău din cauza temperaturii din mall-ul unde avea loc concertul. În public se aflau şi copii.

Nouă persoane care asistau la concert au avut nevoie de asistență medicală după ce li s-a făcut rău, dintre acestea patru fiind transportate la spital, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț.

După concert, reprezentanții formației au anunțat pe pagina lor de Facebook că vor depune plângeri împotriva celor care au organizat concertul de la Piatra Neamț.
”Temperatura imposibil de suportat pentru public, mai ales pentru copii. Mai multe persoane (inclusiv copii) care si-au pierdut cunstienta. Vom actiona legal. Oamenii au venit la un concert si nu la “mall” si, cu toate ca legal nu este responsabilitatea noastra, Va rugam sa ne scrieti pe mara.ciama@globalrecords.com pentru asistenta juridica gratuita in sensul acestui caz.

 

De asemenea vom sesiza toate organele competente pentru a “sensibiliza” afaceristii care au adus 2 (DOUA!!!!!) baxuri de 6 sticle de jumatate de litru chiar cand a vazut prima persoana scoasa de ambulanta din sala supraplina! Nu ne vom lasa si ii rugam pe cetatenii din Piatra Neamt sa se solidarizeze in acest caz. Putea fi mult, MULT MAI GRAV! Acum depunem plangere la politie si lucram la sesizarile necesare. Asa concerte NU trebuie sa aiba loc niciodata! Ne cerem scuze de la toti care au venit cu sufletul deschis acolo, dar altfel nu puteam proceda”, au anunțat membrii formatiei Carla’s Dreams.